Útmutató az Ajtó és Ablakcsere maximalizálásához

Útmutató az Ajtó és Ablakcsere maximalizálásához

Lehet, hogy kapott egy Ajtó és Ablakcsere, mert hallotta, hogy ez volt a legjobb. Lehet, hogy nem igazán tudja, hogyan kell használni a telefont, hogy a legtöbbet hozza ki belőle, de erre a cikkre szól. Ez a cikk információkat tartalmaz, amelyek segítségével valóban megismerheti telefonját. Olvassa el a jó tippeket.

Időt takaríthat meg az Ajtó és Ablakcsere textilküldése közben, ha kétszer megérinti a szóköz. Ez a gyorsbillentyű automatikusan véget vet a mondatnak egy periódussal, majd új mondatot indít. Az új mondat első betűje automatikusan nagybetűs lesz. Ez a trükk tökéletes hosszú szövegekhez és bárki máshoz.

Az Ajtó és Ablakcsere akkumulátorának megtakarítása érdekében csökkentse a fényerejét. A telefon fényerő opcióval rendelkezik a beállítások területén, és ez könnyen módosítható. Ez meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát azon napokon, amelyekre az Ajtó és Ablakcsere hosszú órákon át történő bekapcsolásához szükség van.

Az Ajtó és Ablakcsere dikciót használ. Ez segít, mert nem kell gépelnie. Ezt engedélyezheti, ha megérinti a telefon mikrofon gombját, és beszéli bele. Ha kész, nyomja meg a stop gombot, és ez automatikusan beírja, amit mond. Ezt a funkciót arra is használhatja, hogy állapotát frissítse a közösségi oldalakon.

Készítsen egy képernyőképet az Ajtó és Ablakcsere készüléken. Szeretne rögzíteni egy képet a képernyőn? Gyorsan lenyomhatja a Kezdőlap gombot és az Alvás / Ébresztés gombot egyszerre, majd engedheti el. Meg kell hallania egy kamera hangját. Ez egy képet készít a képernyőn megjelenő tartalmakról, és megtalálható a képfájlban.

Amikor bejövő hívása van az Ajtó és Ablakcsere készülékén, egyetlen gombnyomással elnémíthatja a gyűrűt. Az Alvás / Ébresztés gomb egyszeri megnyomásával a csengő mód csendes módba kerül. Ha a hívót egyenesen a hangpostájára szeretné küldeni, akkor ezt a gombot kétszer nyomja meg.

Ha bezárta magát a telefonjáról, akkor online kell keresnie a javítás módját. Sok embernek történt ez velük is, tehát vannak videók és egyéb oktatóanyagok az Ajtó és Ablakcsere online feloldásáról. Ne feledje, hogy ez egy utolsó lehetőség, mivel valószínűleg törli az összes információt, amikor visszaállítja.

A Safari rendszeren nagyon egyszerűen mentheti a képeket a Safari vagy a Mail alkalmazásból, ha tudja, hogyan kell csinálni. Csak érintse meg és tartsa lenyomva a menteni kívánt képet. Egy doboz jelenik meg a mentés opcióval.

Ha vissza kell térnie az oldal tetejére, akkor nem kell a görgetősávot használni, hogy lassan elinduljon egy hosszú weboldalon vagy e-mailben. Egyszerűen érintse meg az órával a tetején lévő sávot, és visszatér majd oda, ahova elkezdett. Ez egy egyszerű parancsikon, amely időt takaríthat meg.

Van egy módja annak, hogy gyorsabban készítsen képeket, ahelyett, hogy átnézi az alkalmazásokat. Kattintson duplán a Kezdőlap gombra, és a kamera ikon elérhető lesz a megérintéshez. Ez akkor is működik, ha az Ajtó és Ablakcsere zárva van. Miután ezt megtette, használja a hangerőnövelő gombot a kép készítéséhez.

Előfordult már, hogy létrehozott egy lejátszási listát, amikor nem a számítógépén van? Nos, most már megnyithatja a zenei alkalmazást, és kattintson a "Playlist hozzáadása" gombra. Ezután adhat nevet. Ezután rákattinthat az egyes zeneszámokra, albumokra vagy előadókra, hogy felvegye őket az új lejátszási listájába.

A cikkben szereplő tippek csak néhány a sok közül, amelyek segítségével az Ajtó és Ablakcsere a leghatékonyabban használható. Folytathatja a telefon felfedezését, hogy megtudja, mit tehet és mit szeretne. Lehet, hogy végül úgy is dönt, hogy az Ajtó és Ablakcsere az utolsó eszköz, amire valaha szükséged lesz!

© Copyright Kárpittisztítás Budapest árak, kanapé tisztítás