Az online vásárlást sikeres megtakarításokká alakítjuk

Az online vásárlást sikeres megtakarításokká alakítjuk

Az online vásárlás az őrület, és a kényelemről és a szórakozásról szól. Az online vásárláshoz kapcsolódó szabályok és tevékenységek folyamatosan változnak. Ezért fontos, hogy maradjon fel a folyamatban. Folytassa az olvasást, hogy többet megtudjon arról, hogyan lehet jobb időt kapni az online vásárlásra.

Ha online vásárolni fog, győződjön meg arról, hogy megérti minden egyes online hitelkártya felelősségét. Sok hitelkártya beépített automatikus csalásmegelőzéssel rendelkezik, míg mások minimális díj ellenében kínálják. Nem akarja elakadni a kártyán végzett vásárlásokkal, ha a számot ellopták.

Pénzt takaríthat meg a nagyobb online kiskereskedőknél a kuponok és az üzletekben található üzletek megkeresésével. Ha fiókot szerez, és gyakran jelentkezik be olyan pénzt megtakarító webhelyekre, mint a RetailMeNot.com, hozzáférést biztosíthat a nagyobb online kiskereskedők visszaváltható online kódjaihoz és a fizikai helyekhez nyomtatható kuponokhoz is. Próbáljon szem előtt tartani ezeket a webhelyeket a hónap eleje és vége körül a legjobb online kuponok között.

Ellenőrizze, hogy ellenőrizte-e a hitelkártya-számláját, ami finom fogfésűt eredményez, ha sok online vásárol. Sokan elmulasztják ezt, és évente több száz dollárt fizetnek olyan díjakért, amelyeket nem engedélyeztek. Ezt könnyebb megtenni, ha csak egy kártyát használ online vásárlásokhoz.

Győződjön meg róla, hogy megérti, ki a felelős, ha egy cikk megsérül a szállítás során, amikor online vásárol. Egyes kiskereskedők felelnek ezért, mások a hajózási társaság számára. Győződjön meg róla, hogy tudja, kihez kell fordulni, és ki a felelős, ha az elemek sérültek, vagy vissza kell őket küldeni.

Online vásárláskor használja az áttekintéseket és az értékeléseket, és használja az intelligens vásárlásokat. Ha szőnyeget vásárol, és a 11 értékelőből 10 szerint a cikk nem volt a megfelelő színű, valószínűleg valahol máshol kell keresnie a terméket. Ellenőrizze azt is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ügyfélnek meg kellett vásárolnia az árut a felülvizsgálat elvégzéséhez.

Ha egy online szállító kéri a társadalombiztosítási számot, akkor ne vásároljon számukra. Míg a hitelkártya-adatokra szükség van, a vállalkozásoknak nem kell kérniük a hitelkártya-információkat, ha tőlük vásárolnak. Valójában minden vállalkozást be kell jelentenie a Better Business Bureau-nak, amely ezt az információt kéri.

Annak ellenére, hogy az online ruhavásárlás nagyon kényelmes és nagyszerű módja az időmegtakarításnak, ügyeljen arra, hogy minden vásárolt ruha visszakerüljön, ha nem illik hozzá, vagy nem az, amit akartál. A ruha online vásárlásának nagy hátránya, hogy valójában nem látja őket, mielőtt megvásárolja őket!

Remélhetőleg ez a cikk segített kitalálni, hogyan lehet jobb időt az online vásárlásra. A tippeket úgy fejlesztették ki, hogy naprakész legyen az állandóan változó piacon, ám ez továbbra is változik. Élvezze a változások előnyeit, és ügyeljen arra, hogy ismerje a szabályokat, hogy biztonságban maradjon.

Előzmények


Mentve


Közösség


© Copyright Kárpittisztítás Budapest árak, kanapé tisztítás