Ne mondd el senkinek, de a mobiltelefonok titkai itt vannak

Ne mondd el senkinek, de a mobiltelefonok titkai itt vannak

Azon kevesek közé tartozol, akik a földön járnak, és akiknek nincs mobiltelefonjuk? Ez azért van, mert fogalma sincs, hogyan kell használni? Vagy talán nem tudod, mire figyelj, amikor vásárolsz? Nos, itt van egy jó hír. Mindkét problémát ma megoldhatja az alábbi cikk elolvasásával.

Ne használjon képernyővédőt a telefonján. Ezek elsőre praktikus befektetésnek tűnhetnek, mivel csökkentik a nap folyamán káprázó fény mennyiségét, de a telefon láthatóságát is. Légbuborékok is keletkezhetnek, ha nem megfelelően rakja fel őket.

Ne felejtse el figyelembe venni az adatperceket, amikor regisztrál a mobiltelefon-tervére. Néhány terv nagyon korlátozott percekkel rendelkezik, és ez rossz üzletgé válhat, ha a telefonját gyakran használja az internethez vagy gyakran játszik játékot. Ha telefonja képes ezekre a dolgokra, akkor a lehető legtöbbet hozza ki a megfelelő használatot támogató terv megvásárlásával.

Tudta, hogy a mobiltelefon akkumulátorának van némi fenntartott energiája? Ha úgy találja, hogy a mobiltelefon akkumulátora lemerült, és nincs módja annak feltöltésére, írja be az USSD "* 3370 #" kódot. Akár 50% -kal növekszik a teljesítmény. Ez a tartalék energia a telefon következő feltöltésekor töltődik fel.

Ne felejtse el egyszer-egyszer kikapcsolni okos telefonját. Nem hagyhatja otthoni számítógépét állandóan bekapcsolás nélkül, alkalmi újraindítás nélkül. Az okostelefonok kifinomultabbak, mint a múlt telefonjai. Minden alkalmazásukkal és különféle programjukkal alkalmanként újra kell indítani őket.

Az akkumulátor gyorsan lemerül? Ha igen, akkor lehet, hogy a telefonja gyenge jelet fog kapni. A rossz jel valóban lemerítheti az akkumulátort. Ne tárolja a telefont jel nélkül olyan helyeken, ahol nem kapcsolta ki teljesen.

Ha van okos telefonja, érdemes néhány naponta teljesen kikapcsolnia. Csak néhány percet vesz igénybe, hogy kikapcsolja, majd újra bekapcsolja. Ez segít megtisztítani a memóriát a szükségtelen adatoktól, és a telefont optimálisan működtetni.

Ne streameljen filmeket vagy zenéket a telefonján. Felemeli az adókedvezményedet. Ha kell, csatlakozzon WiFi-hez, és ne az adatkapcsolatot használja. Ez továbbra is lehetővé teszi, hogy megnézze vagy meghallgassa a kívánt dolgokat, de ezt ingyen megteheti ahelyett, hogy esetleg nagy költségekkel járna.

Ha gyermeke van mobiltelefonnal, tanítsa meg a telefon felelősségteljes használatára. Mivel a legtöbb mobiltelefon képes online kapcsolatba lépni és SMS-eket küldeni, a mobiltelefon használata számos lehetséges problémával járhat. Állítson be szabályokat a gyermekei számára a mobiltelefon használatával kapcsolatban, és figyelje, hogyan használják őket.

Most, hogy elérte a cikk végét, tud egy-két dolgot a mobiltelefonokról. Ezen információk felhasználásával vásárolhat egy remek mobiltelefont vagy programozhatja azt, amelyik rendelkezik. A mobiltelefonok használata meglehetősen egyszerű, ha egyszer megérted őket. Menj, vedd el ma az új mobiltelefonodat.

© Copyright Kárpittisztítás Budapest árak, kanapé tisztítás